fredag 22 januari 2010

En berättelse, med er hjälp!

Hallå där !
Jag vet att många av mina besökare är duktigt störda i huvudet. (Det måste ni vara annars hade ni inte läst den här skiten).

Nu vill jag försöka dra nytta av vår kollektiva galenskap genom att skapa en följetångs-historia.
Jag börjar historien med en mening sen fyller ni på med fortsättningen i kommentarerna.
Det finns ingen begränsning i hur många gånger man får kommentera och bygga på historien.

På detta sätt hoppas jag kunna utvinna själva essensen av vad som inte står rätt till med oss.

(Trots att jag väldigt gärna vill få kommentarer på mina inlägg så kommer jag i just det här fallet ta bort kommentarer som inte direkt bygger vidare på historien, eftersom det snabbt kommer bli grötigt och oläsbart , jag hoppas på er förståelse för detta. Mvh "Cencur-Micke")

Nu kör vi så får vi se vad slutdestinationen blir.....

"Det bodde en fet budbärare i Spånga...... "

18 kommentarer:

  1. han var inte bara fet han var desutom ohyggligt ful

    SvaraRadera
  2. Inte nog med detta.. Han hade även en svår fetish för Önos Smörgåsgurka. Han kunde inte få nog av dessa små gröna medaljonger av lycka indränkta i ättikslag. Han till och med drack själva spat till frukost, lunch och middag. En vacker dag....

    SvaraRadera
  3. smetade han in sig i leverpastej och smyckade sin kropp med dessa vackra små gurkskivor. Sedan tog han sin kvällspromenad där han möter...

    SvaraRadera
  4. Anna Anka blev exalterad och frågade om de skulle gifta sig, men

    SvaraRadera
  5. med en outtröttlig aptit på livet sjävt, insåg han att

    SvaraRadera
  6. Anna Anka hade en alldeles för jobbig röst för att han skulle kunna gifta sig med henne. Han började fundera på om det kunde vara leverpastejen och smörgåsgurkorna som attraherade fel sorts flickor. Han beslöt sig för att återvända hem och sova på saken.

    Morgonen därpå vaknade han med ett ryck av att

    SvaraRadera
  7. Sune kom över och undrade om de inte skulle åka till Ullared och spela lite banjo för alla som står i kön. Fin fin ideè men då måste....

    SvaraRadera
  8. ...jag bara borsta tänderna först. Gubb-Arne, (Som var vår hjältes namn eftersom hans mamma var lite bakom flötet), nappade direkt på idén. Han hade tittat på TV och sett att Ullared verkade vara ett bra ställe att spela Banjo på. Dessvärre visste Gubb-Arne att banjon låg längst inne i garderoben under en massa bröte. Den hade fallit i glömska efter incidenten med de galloperande elefanterna. Gubb-Arne visste inte om han skulle våga ta fram sin banjo och spela igen. Han vände sig till sin vän och sa....

    SvaraRadera
  9. "Count me in, Bitch" Nu skall vi festa, spela våra banjos tills de glöder och frossa i Önos Smörgåsgurka. Jag tror jag kommer kunna finna smörgåsgurka till vrakpriser i Ullared! Men det är ju 475,3 km från Spånga till Ullared. Tanka din gamla harv,Sune. Nu är det dags för öppna landskap och Roadtripp.

    SvaraRadera
  10. Sune utbrast plötsligt: "Shit alltså, hur sjutton fixar man hit kameler til Sverige... jag är nybörjare när det gäller äktenskapsförhandlingar..."

    Gubb-Arne tänkte "Say What ????!!, Vad yrar han om nu? Han kanske hade näsan för nära tanken när han tankade sin harv? Vågar jag verkligen åka på road-tripp med den här galningen?" Gubb-Arne höll dock god min och lät Sune fortsätta...

    SvaraRadera
  11. "HAHAHAHAHA. Så jäkla rolig! Låter som om tanterna i Polen har en anledning till o gömma sig för dig?" Sune bokstavligen studsade runt på parkeringen nu i en sorts improviserad indiandans.

    Gubb-Arne tittade på medans hans vän höll på att tappa förståndet. Å ena sidan så kunde han ju inte undgå att tycka att hela spektaklet var riktigt roande och han ville se var detta skulle leda. Fast å andra sidan var han lite orolig.
    Här hemma på deras parkering ute på landet kunde ju Sune studsa runt och hojta osammanhängande texter om polska tanter, men hur skulle besökarna på Ullared tolerera hans tilltag?

    Plötsligt gjorde Gubb-Arne det han skulle ha gjort för länge sedan. Han galopperade fram till Sune och gav honom en kraftig (men vänskaplig) örfil, "Ta dig samman-PÅG" Skrek han!

    Som en blixt från klar himmel eller som en kraftig handflata från Gubb-Arnes arm kvicknade Sune till....

    Han mumlade nåt om taskigt hembränt och sträckte sen fram näven till Gubb-Arne som hade hjälpt honom ur psykosen. De två gamla vännerna kramades och var nu redo att sätta sig i harven för att påbörja resan mot Ullared.

    Gubb-Arne vände sig till Sune och sa: "Det är kanske bäst att jag kör, ge mig nycklarna, min vän"

    Med solen i ögonen och banjosarna under armen var de äntligen på väg till Ullared. Men de hann inte komma långt innan....

    SvaraRadera
  12. Sune kände att det började trycka på i tarmen så dom stannade vid en vägkrog för att stackaren skulle få lätta på trycket.

    När Sune på vingliga ben går för att bedja till porslinsguden upptäcker han...

    SvaraRadera
  13. Meningen med livet och gick med i livets ord. Det åskade utanför och när Sune kom in i församlingen möttes han av ett monster med tre huvuden.
    Monstret var slemmigt och såg ut som en korsning mellan Runar Sögaard, Arne Weise och ett tre-parts trägårds-set från Clas Olsson.
    Han rös inombords men samlade mod. Nu skulle fisken stekas!

    SvaraRadera
  14. "VAKNA NU DÅ FÖR HELVETE!!! " Sune rycktes ur sin dröm av att Gubb-Arne ryckte i honom.
    "Du har ju sovit dig genom hela resan, vi är ju framme nu"

    ** Sune tittade sig yrvaket runtomkring **

    "Men... detta är ju inte Ullared, var är vi någonstans" stammade han fram i förskräckelse.

    SvaraRadera
  15. de stod framför den afrikanska stäppen istället. det fanns inga djur kvar där, och gubb-arne var förbannad... rosenrasande kanske man kan säga. redigt arg i varje fall.

    SvaraRadera
  16. Fast när han tänkte efter insåg han att det inte fanns någon annan plats i hela världen han ville vara. Efter att hungern och tröttheten satt i började han se i syne, och det första han såg efter att virvlande färgglada spiraler lämnat hans näthinna var sjöar av leverpastej. De sträckte sig längs med hela horisonten. Små öar av saltgurka reste sig ur det lätt rosatonade mackpålägget som...

    SvaraRadera
  17. i en klar klar himmel kom det över honom att han låg ju i en floating tank efter flera acid trippar och en psyckodelisk musik spelades i högtalarna. Nu visste han exakt vad han skulle göra...

    SvaraRadera